ELEKTRO-OPTIKA KFT.

Székhely/Telephely: 2030 Érd, Kaktusz utca 22.
Tel.: +36-23-520-077
Fax: +36-23-374-965
E-mail: info@elektrooptika.hu
Nyitva tartás: H-P 7:30-16:00

Adószám: 10895993-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-06-7811
Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Weboldalunk üzembentartója:

Tárhely.Eu Kft.
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
https://tarhely.eu/

 

Megközelíthetőség autóval:

M7 autópálya felől:

Az M7 autópályáról lehajtva a városközpont irányába kell elindulni. Kb. 3 Km után balra kell fordulni a Tárnoki útra, ez egy kanyarodósávos, lámpás kereszteződés a SPAR áruház mellett. Az út végén lesz egy STOP tábla, itt jobbra, majd 30 m után rögtön balra kell fordulni, ez tovább a Tárnoki út. Az ötödik utcán jobbra kell fordulni, ez a Kaktusz. A sarkon egy templom szerű nagy épület van. A 22 szám bal oldalon lesz, fekete kovácsoltvas kerítéssel, kővel burkolt oszlopokkal.

M6 autópálya felől:

Az Érd Centrum lehajtón kell elhagyni az autópályát, a városközpont felé haladva elérjük a Tesco áruház melletti, duplasávos körforgalmat. A 3. kihajtót választva, kell tovább haladni, ez a 7-es főút Budapest felé. 2 km után a Pataki cukrászdát elhagyva, lesz két lámpás kereszteződés egymástól 100 méterre. A másodiknál balra kell fordulni a Kutyavári útra. A kereszteződésben jobb oldalon egy kínai étterem bal oldalon az Osváth étterem található. A második utcán balra kell fordulni, ez a Kamilla utca, innen nyílik jobbra a Kaktusz utca. A 22 szám jobb oldalon lesz, fekete kovácsoltvas kerítéssel, kővel burkolt oszlopokkal.

7-es főúton, Budapest felől:

Budapest irányából a diósdi körforgalmakat elhagyva, az első érdi lámpás kereszteződésnél jobbra kell fordulni a Kutyavári útra. A kereszteződésben bal oldalon egy kínai étterem jobb oldalon az Osváth étterem található. A második utcán balra kell fordulni, ez a Kamilla utca, innen nyílik jobbra a Kaktusz utca. A 22 szám jobb oldalon lesz, fekete kovácsoltvas kerítéssel, kővel burkolt oszlopokkal.

6-os főúton, Budapest felől:

Ez az út beérkezik a Tesco áruház melletti, duplasávos körforgalomba. Az első kihajtót választva, kell tovább haladni, ez a 7-es főút Budapest felé. 2 km után a Pataki cukrászdát elhagyva, lesz két lámpás kereszteződés egymástól 100 méterre. A másodiknál balra kell fordulni a Kutyavári útra. A kereszteződésben jobb oldalon egy kínai étterem bal oldalon az Osváth étterem található. A második utcán balra kell fordulni, ez a Kamilla utca, innen nyílik jobbra a Kaktusz utca. A 22 szám jobb oldalon lesz, fekete kovácsoltvas kerítéssel, kővel burkolt oszlopokkal.

6-os vagy 7-es főúton vidékről:

Székesfehérvár(7-es út) vagy Százhalombatta (6-os út) felől érkezve az Érdet elkerülő 6-os, 7-es főutak közös szakaszán kell haladni Budapest irányába. Ez az út beérkezik a Tesco áruház melletti, duplasávos körforgalomba. A 3. kihajtót választva, kell tovább haladni, ez a 7-es főút Budapest felé. Kb 3 Km után lesz két lámpás kereszteződés, egymástól 100 méterre. A másodiknál balra kell fordulni a Kutyavári útra. A kereszteződésben jobb oldalon egy kínai étterem bal oldalon az Osváth étterem található. A második utcán balra kell fordulni, ez a Kamilla utca, innen nyílik jobbra a Kaktusz utca. A 22 szám jobb oldalon lesz, fekete kovácsoltvas kerítéssel, kővel burkolt oszlopokkal.

Megközelíthetőség autóbusszal:

Budapestről a megközelítés az Etele térről fél óránként Érd, Százhalombatta, Pusztazámor útirányba induló járatokkal lehetséges. Leszállni az Érdliget, Fűrdő utca (régi Casino) megállóban kell. Innen gyalogosan közelíthető meg cégünk. A 7-es főútról jobbra fordulva a Kutyavári utcán végig kell haladni egészen a Kamilla utca – Kutyavári utca kereszteződéséhez. A Kutyavári úton haladva ez második utca balra. A Kamilla utcán tovább haladva az első jobbra elágazó utca a Kaktusz utca. A 22 szám jobb oldalon lesz, fekete kovácsoltvas kerítéssel, kővel burkolt oszlopokkal.

Megközelíthetőség vasúton:

(Budapest felől)Vasúti megközelítés a Déli-Pályaudvarról óránként induló vonatokkal lehetséges. Leszállni Érdliget vasúti megállóhelyen kell. Innen gyalogosan közelíthető meg cégünk. A megállóhelyet jobbra elhagyva, tovább kell haladni a Pipacs utcán egészen a Pipacs utca-Kutyavári utca, 7-es főút kereszteződéséig. Szemközti oldalon található a Kutyavári utca. A Kutyavári utcán végig kell haladni egészen a Kamilla utca – Kutyavári utca kereszteződéséhez. A Kutyavári úton haladva ez második utca balra. A Kamilla utcán tovább haladva az első jobbra elágazó utca a Kaktusz utca. A 22 szám jobb oldalon lesz, fekete kovácsoltvas kerítéssel, kővel burkolt oszlopokkal.