A Levenhuk M200 BASE digitális kamera jó választás tanuláshoz, otthoni használatra vagy előadásokhoz. A 2 megapixeles érzékelő 1600×1200 képpontos képfelbontást biztosít. Videó készítésekor négy különböző üzemmód közül választhatsz a kép minősége és a képkocka-sebessége alapján. A kamera 20 képkocka/mp-es képkocka-sebessége elég magas, hogy maximálisan egyenletes képet készíts.

A kamera lehetővé teszi a kép külső képernyőre való továbbítását valós időben. Egyszerűen csak telepítsd a szemlencsecsőbe, csatlakoztasd a számítógéphez USB-kábel segítségével, és telepítsd a szoftvert (a csomagban található CD segítségével). A beállítás csak néhány percet vesz igénybe. Ezután feldolgozhatod a képeket, elmentheted a videókat és fényképeket a számítógépedre, továbbíthatod az adatokat e-mail-en keresztül, vagy közzé teheted a kutatásod érdekes pillanatait a közösségi oldalakon.

A Levenhuk M200 BASE kamera biológiai vagy sztereoszkópikus mikroszkópokkal kompatibilis, és 23,2 mm átmérőjű szemlencsecsővel használható. Ha a kamerát más átmérőjű mikroszkóphoz szeretnéd használni, vásárolj hozzá adaptert.

A készletben szerepel egy különleges szoftvert tartalmazó CD-lemez, melynek segítségével szerkeszteni tudja az előzőleg lementett képeket: nagyíthat, vághat, megváltoztathatja a kontrasztot és más hasonló műveleteket végezhet.

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki az új kamerájából, bizonyosodjon meg felőle, hogy a számítógépe megfelel a gyártó által javasolt rendszerkövetelményeknek. Kompatibilis operációs rendszerek: Mac, Linux és Windows. Egy USB 2.0 port is szükséges a kellő kapcsolat létrehozásához.
Ha a szoftver nem fut a számítógépén, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és adja meg operációs rendszere típusát és verziószámát (Linux esetében a platform és a rendszermag verziószáma).

A legfrissebb, Windows-alapú Levenhuk szoftver nyolc nyelven érhető el: angol, francia, német, lengyel, orosz, egyszerűsített kínai, hagyományos kínai, török.

A Levenhuk digitális kamera a 23,2 mm átmérőjű szemlencsecsővel rendelkező mikroszkópokkal kompatibilis. A kamerát egy adapter segítségével más paraméterekkel rendelkező szemlencsecsőre is fel lehet szerelni (az adaptert a készlet nem tartalmazza).

A készlet tartalma:

Levenhuk digitális mikroszkóp-kamera
USB-kábel a számítógéphez, laptophoz vagy hálózathoz történő csatlakoztatáshoz
Az üzembe helyezési útmutatót tartalmazó CD a képszerkesztő szoftverrel és a szükséges illesztőprogramokkal
Használati útmutató és élettartam garancia

– Maximális felbontás: 1600×1200 (2.0 Mpixel)
– Érzékelő: 1/3.2″ CMOS
– Szenzorméret: 2,8×2,8 um
– Videofelvétel: igen
– Felbontások: 5@1600×1200; 7,5@1280×1024; 7,5@1280×960; 20@800×600
– 23,2 mm átmérőjű okulártubusok helyére behelyezhető
– Képformátum: *.jpg, *.bmp, *.png, *.tif
– Videoformátum felvétel: *.wmv, *.avi, *.h264 (Win 8 vagy újabb), *h265 (Win 10 vagy újabb)
– Színképtartomány: 380–650 nm (beépített infravörös szűrő)
– Expozíciós módszer: ERS (Elektronikus Gördülő Zár)
– Fehéregyensúly: automatikus/kézi
– Expozíció-szabályozás: automatikus/kézi
– Programozható beállítások: képméret, fényerő, expozíció-szabályozás
– Csatlakozó: USB 2.0, 480 Mb/s
– Rendszerkövetelmények: Mac OS 10.12, Linux Ubuntu 14.04, Windows 7/8/10 (32 és 64 bites), 2,8 GHz-es Intel Core kétmagos vagy újabb processzor; minimum 2 GB RAM, USB 2.0 port, CD-ROM
– Szoftver: Levenhuk
– A váz anyaga: fém
– Tápellátás: USB-kábelén keresztül
– Üzemi hőmérséklet-tartomány: -10…50°C
– Garancia: élettartamra szóló
– Tömeg:0.17 kg
– Csomag méretei (HxSZxM): 6.0×14.0×9.5 cm